2013-08-20 638 瀏覽
在美國時最愛食churros..知道香港開左一間食churros的地方決定去試試店在女人街入面,一點都不易找。冷氣完全唔夠亦係堂食敗筆。似老闆的女仔食容滿面其實service唔錯,不過老實講,churros 絕對唔合格叫左一客原味一客nutella 味。。兩隻都唔討好。問題出在,我在美國食了十年churros,口感從來都唔係咁。全統的香脆,帯玉桂香味,外脆內軟有咬口,但這個version...與其說有咬口,不如說過硬。似過期donut..或粉團……味道唔討好。。唔畀差評係因為覺得始終人家是有heart的,唔想一個差評破壞人地心血,但畀好評我又覺得好對唔住我最愛的churros。我唔想未在美國食過churros的人以為churros只係一團又硬又無味的麵團。老實說,要成功,真的要很努力了。
店在女人街入面,一點都不易找。冷氣完全唔夠亦係堂食敗筆。
叫左一客原味一客nutella 味。。兩隻都唔討好。
老實說,要成功,真的要很努力了。
churros with chocolate filling