2013-06-01 28 瀏覽
其實一直都覺得pizza hut d野食唔錯~ 雖然d野唔算太特別, 但都不失為一個同朋友開餐既好地方. 特別係午餐, 其實一set都係$5x到~有湯, 又有野飲, 真係算唔錯.由於pizza card入面有積分, 所以今次換左一個夏威夷風光pizza, 另外再加雞翼同一個carbonara 意粉set lunch. pizza - 其實一直都幾鐘意夏威夷風光, 多菠蘿, 幾refreshing雞翼 - 熱辣辣~好味~~~跟set追加, $20有4隻, 幾抵意粉 - okay. 一般水準, 唔算差, 但亦都唔算outstanding, 不過佢個樣整得幾靚~同埋都幾多料~因為pizza係換既~雖然加左錢要特飲~最後埋單唔使$100~唔錯~