2013-04-22 1567 瀏覽
第一次食OLIVE, 之前以為佢係DOUBLE STAR呀, SUKIE 個類所以冇乜興趣試, 經過呢間係門口見到幾靚, 就入左去食勒1/ ASSORTED 包 X 2 : OK, 油醋由待應加, 都好, 新鮮D又唔洗自己添2/ 頭盤 X 1 : PEPPER半生吞拿魚+沙律菜: 都唔錯3/ TRUFFLE + MUSHROOM PIZZA X 1: 好囉! 我地不時出街食飯, 叫親黑松露食品都冇黑松露既味道, 呢個就好濃啦! 仲係我地最鐘意既薄底, D 菇亦好新鮮, 好味道! 4/ 黑松露釀春雞 X 1 : 入面有芝士, 有D 黑松露, 雞肉有少少乾, 整體黎講都有黑松露味, 而D材料互相都幾夾, 但內內外外都略為乾口左D5/ iced coffee X 1: 佢用LAZZ???? 個隻咖啡, 好好味呀6/ Cocktail 買一送一我地要左杯PINA COLADA同埋FROZEN STRAWBERRY 唔知乜, 個PINA COLADA超好味但係個士多啤梨就係藥水味想食甜品但係太飽, 下次啦! 同埋間餐廳服務好好呀, 俾到人少少FINE DINNING既感覺添尤其是個經理同埋一個女

想食甜品但係太飽, 下次啦!
同埋間餐廳服務好好呀, 俾到人少少FINE DINNING既感覺添尤其是個經理同埋一個女待應。
D位座滿既話都迫架,枱真係偏細,不過我哋去嗰日就7成滿所以唔係問題
  • truffle pizza
  • pina colada