餐廳: 意房菜
資訊:

2012-12-26 18 瀏覽
平安夜同男友出外覓食行過依間意房菜見到佢D聖誕節套餐都唔算貴跟住就入左去試同男友叫左一個牛肉三重奏跟意粉(和牛,牛肩柳,西冷)同埋一個香橙汁豬柳跟炒飯包餐湯餐包,沙律,飲品,甜品餐湯係飽魚帶子湯,好足料,不過就偏咸,我同男友都飲唔晒沙律係蘋果蘆薈沙律,味道一般,份量太少,兩啖都食完!主菜既牛肉煮得太熟,無咩牛肉味!!!!!男友仲話似食緊酒樓果D牛肉球!!!!香橙汁豬柳好粗糙,豬扒同個汁唔夾,同埋豬扒仲有D唔熟跟餐果個炒飯同白飯毫無分別相信只係將白飯同蛋絲撈出黎,完全無炒過既味道甜品係牛奶奶凍,只可以話係不過不失同埋份量一樣係好少,不過唔好味既野幾大份都無用!飲品就叫左一杯荔枝特飲同埋茉香珍珠水平普通~兩個人食左300蚊!一D都唔值依個價!總括黎講,我寧願食大家樂既鐵板燒套餐!!!仲平好多TIM!!!!
平安夜同男友出外覓食
行過依間意房菜
見到佢D聖誕節套餐都唔算貴
跟住就入左去試
包餐湯餐包,沙律,飲品,甜品
餐湯係飽魚帶子湯,好足料,不過就偏咸,我同男友都飲唔晒

沙律係蘋果蘆薈沙律,味道一般,份量太少,兩啖都食完!

主菜既牛肉煮得太熟,無咩牛肉味!!!!!

男友仲話似食緊酒樓果D牛肉球!!!!

香橙汁豬柳好粗糙,豬扒同個汁唔夾,
同埋豬扒仲有D唔熟

跟餐果個炒飯同白飯毫無分別
相信只係將白飯同蛋絲撈出黎,完全無炒過既味道

甜品係牛奶奶凍,只可以話係不過不失
同埋份量一樣係好少,不過唔好味既野
幾大份都無用!

飲品就叫左一杯荔枝特飲同埋茉香珍珠
水平普通~

兩個人食左300蚊!一D都唔值依個價!

題外話/補充資料: 餐廳D冷氣開到好大,D食物黎到一陣已經凍晒,完全係扣晒分!!
2012-12-24
平安夜