Three on Canton

餐廳: Three on Canton
資訊:

2012-09-25 20 瀏覽
服務一流,食物一流。整體侍應手腳快,吾駛問比剪刀同鉗食海鮮,隨即再比濕紙巾,無微不至。收碟、遞碟會先走到客人旁邊先做絕對吾會在對面位伸手過嚟。雖然平日冇特別對此有要求,但是見到員工有訓練,梗係要大讚特讚,今時今日的服務態度係咁㗎。叫劉華頒個獎比呢D員工。講香食物:先食龍蝦同生蠔,蠔細細隻,味道OK,一向不太好都有此評價,龍蝦肉實,即新鮮。食咗兩隻。翡翠螺蟹腳蝦都好食。看見甜品部,以為得咁大,原來轉彎仲有熱盆,片皮鴨,少食多滋味,又有人參雞湯,印度烤雞,羊架帶子甜品有心太軟,夾埋moven pick 雪糕一流,當然仲有其他,不過吾多款,啱我。期間仲佃每人送咗一小塊鵝肝,正。唯一美中不足,full 到食吾到刺身,意粉同喇沙粉麵。用埋open rice 的七五折抵到爛。好想再去。
服務一流,食物一流。

翡翠螺蟹腳蝦都好食。

期間仲佃每人送咗一小塊鵝肝,正。

唯一美中不足,full 到食吾到刺身,意粉同喇沙粉麵。

用埋open rice 的七五折抵到爛。

好想再去。
2012-09-24