深水埗燒肉市場 - 超級勁差, 茶餐廳都好食過佢!! 我完全極度後悔買了這個團購,非常差及不值,更加完全不能相信會有人評這間食店是ok, 有沒有可能團購有接近4,000人買了? 還要第2及第3轉,你請我免費吃我都唔會再去呀!!!現在還要寫下我平生第一次吃得最差的一次,及我第一篇食評讓其他人不要受騙 更不要相信那勁靚的食物相片...... 團購 $109 + 【五六日收加一 $17】 + 【8-10pm $9】 = 每位要 $135 (不是太便宜)1) 時間安排甚差,門口柜面時間到都無接待員 - 其實當我去到時還有5分鐘先開始第2輪,但食店還不清場,上場是6-8pm,我們排第三,但都要8:10分先能就坐,每場來講完全就不足2小時吃! 根本就是不安排有足夠時間及看似吃 2 hours,其實就有心出術! 不過我們吃了1.4 hr 就走了,冇心機!! 2) 侍應看似全是十幾二十歲樓下的靚仔 - 店來好似得3名好細過的後生仔做樓面+1位似老細的中年男人,當我在等位時看到這情景,已心知不妙!因通常此表示食店無能力及無錢請人,只請10幾歲的後生仔係夠平,而且不理會服務質素! 食

深水埗燒肉市場 - 超級勁差, 茶餐廳都好食過佢!!

有沒有可能團購有接近4,000人買了
? 還要第2及第3轉,你請我免費吃我都唔會再去呀!!!

更不要相信那勁靚的食物相片......

因通常此表示食店無能力及無錢請人,只請10幾歲的後生仔係夠平,而且不理會服務質素! 食物質素想好都幾難! 好多時無人取單!
3) 快餐店格局,只有大概 9張 2-4人卡位,及3張8人長椅
4) 魚生無味,求其切 - 不知所為的切法,我想是求其比靚仔切! Size 完全唔合格,味道全無鮮味,欠新鮮,我想可能是次幾級的貨,真係入唔到口呀! 可能我吃慣質素好的東西喇, 但真的唔想食!
5) 嘢食經常無黎又無講
6) 燒肉質素完全 - 完全無調味;有些切得過厚,咬唔開; 有些全是肥膏;簡直不知所胃

7) 店內無熱水供應?? 你可想而知有幾好 - 要求一杯熱水,最後發覺來的是一杯凍水,你可想而知此食店有幾認真做他們的食物及

無心機再寫下去了..... 簡直
, 唔想浪費時間! 總之請我都不會再來,就算係免費都係咁話!!!
題外話/補充資料: 另外炸生蠔本來是不錯的,但炸得勁黑,而且很擔心他們沒有洗或求其洗,so...... 唔敢吃!
2011-11-27
用餐優惠