2011-11-29 75 瀏覽
晨禁早8:30我同老公和媽咪就去到啦!可能太早的關係無咩麵包買的!我們要食完早餐上船,所以想快d,好求其看下有咩食。佢地有個all day menu的。不過你叫個樣無個樣的,唔知係咪早得制!又唔係有客等,個收銀姐姐係咁吹我,一d禮貌都無咖!就算有幾好食我都唔會再來囉!何況一d都唔好食咖我們叫佐倆個full english breakfast,!嘩!D雞蛋,蕃茄,同薯角,煙肉。好明顯係炸的!油都唔洗吸下先!d料同d油一齊上晒碟俾你咖!個餐有包咖!不過整到又硬又乾咖!唉!倆個早餐156元,咁貴一d都唔值,不過你餐飲咖啡轉latte就唔洗加錢的!我們重買佐牛角包,芝士條,同椰絲唔知咩包外賣上船食。d麵包就都幾好食的!都鬆軟,又唔太甜,芝士條重好香脆添!
何況一d都唔好食咖
2011-11-15
$76 (早餐)