2011-04-29 157 瀏覽
睇完單身男女!即刻好想去高圓圓講既呢間CAFE~~ 搵左幾間HABITU~ 睇返外型就應該係呢間分店~~入到去環境一流,好舒服,每個人都可以有自己既空間,而且客人非常有質素,唔會高談闊論,令人有放鬆既感覺。COUNTER分左兩邊,一邊係食物,CAKE/BREAD,一邊係飲品,COFFEE/BEER!!!! 竟然佢會有得HAPPY HOUR咁有BEER!! HAHA ~估唔到!喺外面見到佢有新產品 - BAILEYS COFFEE HABICCINO 即試~ 本人極度喜歡BAILEY ))))原來HABICCINO即刻類似沙冰,應該係SMOOTHE既同類,所以好幼滑,好易入口,BAILEY味唔重,即使唔飲酒既都可以一試~ 坐左十五分鐘,太舒服~ 好想訓覺! HAHA~ NEXT TIME一定要拎本書來一路睇一路坐~~

))))
Bailey Coffee Habiccino

坐左十五分鐘,太舒服~ 好想訓覺! HAHA~

NEXT TIME一定要拎本書來一路睇一路坐~~
Bailey Coffee Habiccino