2010-08-23 9 瀏覽
睇完某一個電視介紹後,寫低左呢間日本餐O既名,終於有機會去食啦。。成餐飯一個字可以形容。。。正呀!我地三個人,叫左以下食物:1)刺身拼盤(竹) : D魚生十分新鮮,其中以帶子最為出色,甜過出面食O既好多,不過份量有D細。。2)醃鯖魚板壓壽司:真係不得不提,呢個真係好好食,鯖魚好鮮,好香魚味。。佢地好CREATIVR以MUSTARD送鯖魚板壓壽司,效果出奇地好。。我地仲ENCORE左多一份添。。。好好味呀3)網燒牛肉:雖然唔係和牛,但係味道都唔錯,不過不失4)汁燒鮮魷魚筒 : 都係不過不失。。可能因為我唔太好魷魚啦5)大壽湯拉麵: 呢個係我最唔鍾意O既一道菜。。有小小難接受,因為湯麵個湯底好杰。。。唔多似湯麵6)煎餃子: 同出面食O既有小小唔同,裏面D肉好似特別香。。值得一讚7)小池魚南蠻漬:佢地D STAFF推介。。。其實就無咩特別,但係上枱好精置。。8)鰻魚豆腐: 呢個有D淡,不過都係從未食過,幾特別。。。9)麵豉煮鯖魚: 呢個好香好好味。。。值得推介SERVICE都好唔錯,D STAFF好肯介紹同慢慢形容推介菜式係點様O既様同味。。。以食熟食為主,價錢就貴左小小,份量太細。。。不過

我地三個人,叫左以下食物:

3)網燒牛肉:雖然唔係和牛,但係味道都唔錯,不過不失

8)鰻魚豆腐: 呢個有D淡,不過都係從未食過,幾特別。。。
9)麵豉煮鯖魚: 呢個好香好好味。。。值得推介

以食熟食為主,價錢就貴左小小,份量太細。。。不過都值得,因為真係好特別。
會再幫襯。。。
醃鯖魚板壓壽司