2010-07-30 113 瀏覽
今日係呀仔生日,帶埋佢山長水遠去銅鑼灣CELEBRATE生日。。。真係不枉此行。。我已經好耐無寫食評啦,不過今日真係要寫一寫,因為真係好耐無試過去食飯食得咁開心啦。。。首先環境,好乾淨,D STAFF一見到D小朋友尿尿就會好快即抹乾淨,所以環境好唔錯。。不得不提係D STAFF好NICE,會同D PR 狗一齊黎傾下D養狗狗心德,其中以一隻叫NAOMI O既PR小朋友最叫人難忘,好SMART,主人同佢一齊表演左好多COMMAND,NAOMI仲好靚女添,又有禮,好得人鍾意。。。幫呀仔叫左個CAKE,可能因為佢太興奮所以無即場食到。。D STAFF拎CAKE 出黎時播埋生日歌。。。好開心。。。因為我真係好鍾意D 人咁RESPECT狗狗。。多謝您地呀包左3件蛋糕返屋企。。。呀仔即時食左件半。。。(O係CAFE扮哂野唔肯食),另外兩個女女都食得好滋味。。。(好香。。。搞到我都想食埋一份)。。其他PR狗狗都好好玩,一定會再黎呢間咁有HEART O既CAFE。。。

NAOMI好得意
PR MOMO勁望住件蛋糕
2010-07-30
生日
NAOMI好得意
PR MOMO勁望住件蛋糕
  • 香蕉蛋糕(狗狗必食)