2010-06-08 23 瀏覽
細細個已經鍾意去呢間m記~仲會o係度開生日會添~但因為商場裝俢及轉型..呢間m記都o係上年結業~估唔到今年又會重開~不過就比以前細左少少..而且要行入一個舖位~裝備當然有變~ ~冇左以前麥當勞叔叔同朋友仔既壁畫~冇左份童心~換黎比以前型格..設計時尚d~不過燈光亦較暗~冇變既就係o個塊大玻璃窗~依然都可以望到出去睇街景~望住d輕鐵駛過..今晚叫左個big mac 餐加大, 另加多一個豬柳蛋漢堡包同媽媽一齊食~問收銀既trainee..可唔可以個big mac走醬~佢有d猶豫咁話好似冇醬架~佢身後恰巧有manager經過聽到..就話唔好意思呀~有醬架~幫你走醬啦~仲好有禮拜叫我等多陣添~連個traninee都有個唔好意思~ 好少m記既service有咁好喎~值得欣賞~遘下d野食先~big mac熱辣辣~份量比我小時候細左d~ 我一個女仔都食得晒~生菜絲份量多~食時好易跌出黎~我最愛係走千島醬~然後自己加茄汁食~而薯條都因為流量高~炸得頻密~所以係夠脆同微溫.而家真係好抵食~一個餐只係$20~當然正價套餐比起以前$20都唔駛已經加左好多啦~黎呢度除左係情懷~仲因為方便..^^.始終都係鍾意
細細個已經鍾意去呢間m記~仲會o係度開生日會添~

不過就比以前細左少少..而且要行入一個舖位~
換黎比以前型格..設計時尚d~不過燈光亦較暗~

好少m記既service有咁好喎~值得欣賞~

生菜絲份量多~食時好易跌出黎~
我最愛係走千島醬~然後自己加茄汁食~
薯條都因為流量高~炸得頻密~所以係夠脆同微溫.

而家真係好抵食~一個餐只係$20~
當然正價套餐比起以前$20都唔駛已經加左好多啦~

黎呢度除左係情懷~仲因為方便..^^.
始終都係鍾意呢間分店多過錦華o個間~!
新鮮製作..又抵食~
2010-06-04
新鮮製作..又抵食~