放假同honey 入左赤柱 玩在openrice search 到 美利樓 的 King Ludwig Beerhall 的 tea buffet, 有好多款式可選擇, 價錢合理. honey 去之前book位是要室內, 但當天 天氣晴朗, 於是改住outdoor, 個view 對住海邊碼頭, 很寫意.我們 慢慢食, hea 下, 好 relax. 我覺得 salad好fresh, 雞肉腸,波波腸都好好味!!! 好可惜 沒有 豬手食甜品款式比較少, 而且味道similar.honey 最欣賞係個pasta station, 可以自己揀材料比人煮,食左兩次. 白汁 及 茄汁, 我們 都覺得 白汁 creamy, 好味d之前, 我們 也試了 King Ludwig Beerhall 的 尖沙咀店, 價錢一樣, 但desserts款式較多, 又有 豬手食, 食物好像好味d不過, 赤柱店 環境& outdoor view 寫意d
放假同honey 入左赤柱 玩

我們 慢慢食, hea 下, 好 relax.
好可惜 沒有 豬手食

甜品款式比較少, 而且味道similar.

不過, 赤柱店 環境& outdoor view 寫意d
relax tea buffet
Desserts bar
CREAMY PASTA
outdoor個view 對住海邊碼頭, 很寫意.
天氣晴朗, seaview 吃tea很寫意 :)
慢慢食tea, hea 下, 好 relax.
下午茶
relax tea buffet
Desserts bar
CREAMY PASTA
outdoor個view 對住海邊碼頭, 很寫意.
天氣晴朗, seaview 吃tea很寫意 :)
慢慢食tea, hea 下, 好 relax.