同honey 找了很久, book 了table, 但waiter 只hold table 15mis, 幸好都不太late. 7:45pm 已 nearly full house.黑松露菌醬意式馬斯卡普芝士夾心比薩.~ i love it , 外面焗得脆脆, 芝士味淡淡, 又有黑松露菌香味, . 有3 個source , 但 是原味最正. very special試了3 個source~ 完全吾 match , especially 那藍莓味的醬汁, 係唔加好過加. 怪怪的.有8 pics~ 2 persons eat! too full 牛肉漢堡. ~ 係我 期待的 burger. 但令我有d失望. 牛肉好似overcook, 吾軟熟又吾.係好嫩, 吾 juicy...... 伴食的 熱騰騰的薯條也加咗唔少分, except for 牛肉的 qulity 有待 improve.忘不了 的 黑松露芝士夾心比薩~ 會是 我 下次來的原因, 或會試下 車仔意粉.

• 黑松露芝士夾心比薩