餐廳: 馥苑海鮮酒家
資訊:

2009-04-26 87 瀏覽
晏晝係去九龍城廣場shopping的日子, 順道在廣場入面的馥苑海鮮酒家食午飯飲茶四個人的關係, 可以開懷大叫, 叫的當然係點心 咁多個點心, 我的至愛係馬拉糕! 馥苑既馬拉糕真係好好食, 切到細細件, 有好香既奶黃味, 而且仲好軟熟, 甜甜地好好味!阿媽好鍾意食個咸菜豬手, 豬手切得細件, 易咬, 咸菜煲的湯底好夠味, 我都覺得唔錯! 另外因為佢既奶黃好似幾好味, 所以再加左個奶黃包食, 都係唔錯!棉花雞夠味, 魚肚鮮甜, 雞件係用冰鮮雞, 所以雞味夠 至於個炒腸粉就比較乾少少, 我自己鍾意xo醬濕濕地嗰種會好食一d侍應服務態度幾好一反應快, 坐得舒服, 環境唔錯, 不失為飲茶的一個好地方!

四個人的關係, 可以開懷大叫, 叫的當然係點心

棉花雞夠味, 魚肚鮮甜, 雞件係用冰鮮雞, 所以雞味夠