太過份, 上次去食宵夜杯凍咖啡已經自動走甜, 尋日再去光顧杯凍咖啡又係失望!!凍咖啡唔係我飲, 係我老公ORDER, 佢叫我試, 上次係自動走糖, 咁算啦, 問佢攞糖水自己調味, 都入得口.今次實太過份, 杯野比BLACK COFFEE 更難飲, 我以前很喜歡飲BLACK COFFEE.但今次杯所謂凍咖啡比我睇中醫D苦茶更難飲, 都唔知點解會咁. 好啦又問佢攞糖水, 點知個侍應三吹四請個水吧後, 送上一小杯糖水, 杯糖水有粒冰係入面咁得意. 我問老公, 老公叫我再睇清楚D沙糖係底仍未溶, 吓咁都得????????? 就咁比杯熱水加糖加冰的糖水給我???好算吧, 我自己用筷子將D糖水攪拌!! 再倒入杯所請凍咖啡, 再飲都係決定放棄!!其實老公一早叫我放棄, 因為就算走甜都無咁難飲. 這是我生活了廿多年飲過最難忘的凍咖啡!! PS : 個侍應係好好禮貌, 服侍幾好, 見我地碟牛河食唔晒主動問我地要唔要外賣盒, 但耐何一杯凍咖啡已叫人不敢再來!!

2009-04-16