餐廳: 樂聚廊
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2009-04-07 92 瀏覽
呢度自助午餐主打咖喱,幾乎味味都係咖喱,我唔太食得辣,咖喱菜只選擇性試一點點,其中有一味beans同埋另一味菠菜係無咁辣,同埋味道都唔錯。牛肉就辣到飛起,唔受得千期唔好試;有味羊肉丸好特別,值得試下。不過我覺得一定要試係廚師即整的好似pancake卷的一種食物,好得意,即整,熱辣辣,好似食整咸pancake,最重要係,竟然唔辣架!另外,食印度薄餅可試下點青豆醬,又係唔辣,但係清新好味!反而有一樣好似咖喱角咁既野,雖然唔辣,但十分一般。其他菜色,普普通通,印度飯係長身,出面少有,都可以一試。最最令我興奮係甜品,麵包布甸必食!仲熱架!哈哈哈!熱完又一定要食movenpick雪糕,竟然有三口味咁多呀!但係好甜好漏呀!朱古力味係有好多真朱古力,最少一半份量都係呀!焦糖味雪糕仲好味,好好好好焦糖呀,可以食到一粒粒哽口既焦糖添呀!另一款有杏仁粒又係好正,所以我係咁食係咁食,食左十球,呵呵呵!檸檬撻,朱古力撻,栗子蛋糕都係普通而己。這頓午餐不錯!但我最喜歡甜品(雪糕)那part!
其他菜色,普普通通,印度飯係長身,出面少有,都可以一試。
檸檬撻,朱古力撻,栗子蛋糕都係普通而己。
這頓午餐不錯!但我最喜歡甜品(雪糕)那part!
2009-04-07