2008-12-17 84 瀏覽
九月廿一日晚, 又走埋嚟樓下《梅園餐室》,四個人各自叫一個鐵板餐 ($45/一個餐), 老公都係叫雜扒餐跟炒飯, 我同284都係叫咗個「黑椒牛柳鐵板餐」, 跟薯菜, 仲有件牛油多士, 不過冇影...今晚突然想飲忌廉湯, 呢度既忌廉湯普通啦~ 啖咗少少。主菜, 嘩! 好似好正咁喎~~ 不過佢落單時冇問我哋幾成熟,嚟到已經八、九成熟, 由於鐵板關係, 好快已經變成十成熟啦... 所以過熟咗少少,但啲汁都幾好味, 份量又足, 啲薯條都炸得幾香口幾好味呀, 係啲菜求其咗啲少咗啲囉~加埋杯餐飲凍檸茶, 四十五蚊咁既質素真係算係咁, 幾抵食。更詳細資料及圖片請看 : http://hk.myblog.yahoo.com/joycewai616/article?mid=10996
九月廿一日晚, 又走埋嚟樓下《梅園餐室》,
今晚突然想飲忌廉湯, 呢度既忌廉湯普通啦~ 啖咗少少。

加埋杯餐飲凍檸茶, 四十五蚊咁既質素真係算係咁, 幾抵食。

• 黑椒牛柳鐵板餐