2008-12-16 10 瀏覽
十一月五日, 今日嚟試吓呢間只係開業約一個月既酒樓,因為佢做緊全部點心半價呀!! 咁就入去試吓好唔好食啦! 最多唔好食咪冇下次囉~除咗半價點心, 仲有張超特價既點心紙, 都有十款八款架~基本上啲點心都 OK, 係煎炸嘢比較膩, 同埋個流沙包唔得囉! 叉燒包同菜肉包都係麻麻哋, 但雞仔包就幾好。最吸引我哋既係個灌湯餃, $11.8 一盅咋! 我哋一人叫咗一盅啦!味道叫做合格, 啲料都足, 只係個皮厚咗少少啫~仲有個炒飯 $38 都 OK, 不過個酸汁差少少。我諗我哋見到半價太開心, 乜都點啲嚟食, 最後發現叫多咗嘢啦! 勁飽呀!! 總括嚟講呢度都唔錯, 但我哋都諗佢做半價點心既時間唔會太長, 所以有心幫襯食平嘢既朋友就要襯早喇~~~更詳細資料及圖片請看 : http://hk.myblog.yahoo.com/joycewai616/article?mid=11456
十一月五日, 今日嚟試吓呢間只係開業約一個月既酒樓,
因為佢做緊全部點心半價呀!!
咁就入去試吓好唔好食啦! 最多唔好食咪冇下次囉~

除咗半價點心, 仲有張超特價既點心紙, 都有十款八款架~
叉燒包同菜肉包都係麻麻哋, 但雞仔包就幾好。

味道叫做合格, 啲料都足, 只係個皮厚咗少少啫~
仲有個炒飯 $38 都 OK, 不過個酸汁差少少。

• 半價點心
  • 雞仔包