十一月一日, 今日埋數要返工, 一早已搵定資料, 特登走嚟試吓呢間新星飲茶得唔得!坐底落單覺得啲嘢都幾貴, 但好多選擇, 不過啲食物嚟到後,先發現原來呢度啲份量比一般酒樓既多, 所以可以叫少幾籠點心,而且個楊州炒飯仲好多料, 四十幾蚊咁大碟, 我哋五個人都唔係好食得晒呀! (呢度只係一部份)呢個脆炸鮮什果, 初時以為係去飲食嗰啲, 點知原來啲什果喺面架! 唔係包係裡面既!賣相就幾靚, 但食落真係麻麻, 唔建議大家食囉~Anyway, 佢其他點心腸粉炒嘢都好得, 用料靚啲, 份量大啲, 食到個個飽到郁唔到都係五十幾蚊一位, 咁樣計, 根本一啲都唔貴架! 一定有下次!更詳細資料及圖片請看 : http://hk.myblog.yahoo.com/joycewai616/article?mid=11450
坐底落單覺得啲嘢都幾貴, 但好多選擇, 不過啲食物嚟到後,

賣相就幾靚, 但食落真係麻麻, 唔建議大家食囉~