2008-12-16 14 瀏覽
十月廿九日, 搬屋呢段時間都煮唔到飯, 所以要成日跟班同事出街食飯,今日又走噃去《泰簡單》, 原來佢哋啲午市餐牌都轉得幾密架喎!不過今次食物配撘都幾搞笑, 由於好想食咖喱, 明知呢個咖喱牛肉係跟拉麵唔跟飯都要試, 啲咖喱同牛肉都好味, 可惜用嚟配拉麵就真係差啲, 唔多食到啲汁囉~睇吓, 佢個咖喱牛肉份量真係幾足架!同事叫咗「肉片炒翠肉瓜」, 我初時都想食呢個, 因為鍾意食翠肉瓜,但怕個份量唔夠, 同埋又勁想食咖喱, 所以冇叫到, 不過原來呢款個份量都足架!仲有呢個南瓜海鮮飯, 好似好正咁呀~ 可惜我對南瓜興趣不大, 但試過一啖, 都唔錯既, 鍾意食南瓜既人應該覺得好好味!間唔中嚟呢度幫襯吓都幾好, 價錢又唔會太貴, 啲食物質素又 OK, 仲會間唔中轉款添!更詳細資料及圖片請看 : http://hk.myblog.yahoo.com/joycewai616/article?mid=11434

不過今次食物配撘都幾搞笑, 由於好想食咖喱,
明知呢個咖喱牛肉係跟拉麵唔跟飯都要試,

睇吓, 佢個咖喱牛肉份量真係幾足架!

但試過一啖, 都唔錯既, 鍾意食南瓜既人應該覺得好好味!