2008-10-18 1 瀏覽
十年都唔會去西灣河,夜晚條街仲好似死城咁,真係搵唔到野好食,見呢間既裝修可接受同埋都叫有人幫襯就入去喇。呢度格局係高級茶餐廳,都唔少一家大細黎食,貪佢款式夠多卦。叫左焗咖喱海鮮飯同牛扒餐,個飯咖喱好香椰子味,料都算足,味道唔錯。牛扒餐都可以啦,起碼唔un,但好奇怪地個餐配左意粉仲有薯菜,而且仲有多士沙律,真係好多野食,但話雖如此,最後都係漏左件多士冇黎到...另外加左錢叫左杯肧芽好立克,都幾好味的平心而論呢度既食物唔算好差,我諗差既地方係服務令人大扣分,好似我地明明叫西餐就俾錯左隔離既筷子我地,又漏單,最後仲收少左我地錢添!可能係基督徒開唔係專業,姑且俾啲時間佢地改善質素吧!眼見佢地做得一兩輪生意就拍烏蠅,都幾為佢地擔心哩!
呢度格局係高級茶餐廳,都唔少一家大細黎食,貪佢款式夠多卦。
另外加左錢叫左杯肧芽好立克,都幾好味的

• 咖喱