2020-05-13 754 瀏覽
BELLA是一棟樓高四層獨立出來的餐廳,最令我動心的是露天天台座位❤️,當晚特別幸運walk in安排到天台邊位置,睇到舊城小區街道,枱頭望到夜景,天氣未熱時,吹過既風幾舒服,有興趣的大家記得要提早打電話預約定!.是日餐點:Risotto Saffron ($220)Parma Ham Melon ($58)Chef’s Tiramisu ($60)Budweiser ($40)Ice Fruit Tea ($50).餐包免費提供,配搭兩款醬汁是olive oil mix vinegar同沙律醬,麵包有點偏硬。.波波型蜜瓜配埋Ham,方便一口一啖,兩個口感,兩種味道融埋一齊。.Risotto 口感同味道恰到好處,飯粒索到入味,黑毛豬香口又易咬,熱食肉質更佳,推薦大家試呢款。.甜品叫了招牌Tiramisu,認證真的好味,入口不會過甜,有一絲苦苦咖啡味,融化入口到感覺係舒服😌。.整體而言味道同環境不錯,服務員相當nice,然而氣氛係最優秀,非常適合同情侶或朋友聚會,摸住酒杯底,望住個靚景,傾番三四個鐘係基本啦!_⭐️ 需加一服務費⭐️ 建議準備蚊拍水

是日餐點:
Risotto Saffron ($220)
Parma Ham Melon ($58)
Chef’s Tiramisu ($60)
Budweiser ($40)
Ice Fruit Tea ($50)

_
⭐️ 需加一服務費