2020-10-22 806 瀏覽
夜晚經過無數次見有不少人食飯,又從來未試過阿根廷菜,於是就決定係佢啦!位置唔係旺區又唔算太偏,近官也街附近的。晚餐時間有種燭光晚餐feeling,適合約會聚餐既一間餐廳,不過睇menu個陣差啲要開閃光燈😂😂。位置唔算好多,有約的記得提早訂位!.是日餐點:Striploin ($488)Provolletta Cheese (108)Chicken Wing ($68).店家提供餐前麵包,另外跟特製酸辣汁,同時我叫左款烤芝士加埋食,烤芝士熱到融化,配上麵包真係幾邪惡,呢款芝士幾香濃,不過呢個烤芝士要同時間競賽,要非常超級快食完😂,最佳享用時間一分鐘內,拉絲放上脆麵包😍,三分鐘內都勉強整得起,因為芝士凍左就變得無咁好味。.店員會先將成塊扒上枱比你望下,問你需唔需要影下相,之後會拎番埋去切開。肉生熟程度剛好,表面烤到香口,內裡又夠juicy,肉仲要粉色😍,但又唔會有血汁。半肥瘦肉食落又唔會太膩,成塊扒算係唔錯,連埋旁邊薯仔夠曬飽。至於個雞翼烤到夠香口,肉質又嫩。.整體來講好評度高,食物環境唔錯,雖然係預期想像咁驚喜,但絕對有下次。_⭐️ 需加一服務費
是日餐點:
Striploin ($488)

Provolletta Cheese (108)

Chicken Wing ($68)

_
⭐️ 需加一服務費