2011-02-07 21 瀏覽
也不只一次光顧此家豬扒飽, 但這次感覺扣分, 而且像是不憂做的態度令人失望.首先, 喜歡嚐新的我當然想試試別的食物啦! 當我要求餐牌時, 服務員說: "隔離枱有, 自己攞啦!" 吓? 要自己去攞? ok, 有幸鄰坐帥哥為我把餐牌送到我手上, 真的感謝! 待點食物時, 服務員又說:" 自己去買就得喇!" 我第二次"吓".今天沒有再嚐豬扒飽, 反而點了菠蘿豬扒飽, 但飽身冷而皮不鬆脆, 沒有香港菠蘿飽的水準, 可豬扒仍入味, 腍腍的, 還可以吧!當我想點飲品, 再問服務員誰人可以為我寫單時, 服務員竟答: "我可以, 不過我依家唔得閒.", 我即是目瞪口呆!!! 就算有再出色的食品又怎能再吸引食客呢?

就算有再出色的食品又怎能再吸引食客呢?
豬扒飽
菠蘿豬扒飽
奶茶 - 都可以既!
2011-01-30