去澳門咁多次都未嚟過Cafe打吓卡,有個friend就推介我哋去呢間係大三巴附近嘅Cafe,佢好鐘意帶埋狗狗去坐,而且行加州風勁有feel香港都少有經過就去下!佢地仲有埋cocktail,埋單先知做緊Cocktail五點後第二杯半價😎🌟Cafe來講食物質素好高!-搖搖海鮮袋(需預訂) $228要食嘅話記得要提早一日預定呀!個汁用蒜蓉同牛油炒香,加入新鮮貴妃蚌、游水蝦、沙白、烤粟米、烤薯仔及香腸🦐🐚貴妃蚌同沙白係咬落有啲彈牙爆汁嘅口感,完全估唔到係cafe食到呢種質素!除咗海鮮之外,薯仔同粟米有淡淡焦香!好惹味呀😍🤤-焗蝦芝士通心粉 $108芝士控必食!🧀️用鑊仔去載住,熱辣辣到冒曬煙🔥除咗面頭嘅芝士之外,通心粉畢起中間都係拉曬絲,真係落咗好多芝士,煙韌通粉裡面有好多粒粒蝦肉,蝦肉好飽滿👍🏻-芝士蒜香雞翼 $55芝士加蒜香真係無敵,雞翼夠脆夠香口,面頭放有芝士碎,增加芝士濃度同口感🧀️-提拉米蘇巴斯克 $52係佢哋自家製的,呈現半熟嘅完美口感🥹而且好濃郁咖啡味道,就算食到好飽都唔會覺得好膩☕️-Lychee Vodka Soda $55去到一定要試吓呢個,充滿荔枝嘅清香,一啲都唔會假甜,果味比
去澳門咁多次都未嚟過Cafe打吓卡,
Cafe來講食物質素好高!

搖搖海鮮袋(需預訂) $228
要食嘅話記得要提早一日預定呀!
除咗海鮮之外,薯仔同粟米有淡淡焦香!
好惹味呀😍🤤

焗蝦芝士通心粉 $108
芝士控必食!🧀️
用鑊仔去載住,熱辣辣到冒曬煙🔥
煙韌通粉裡面有好多粒粒蝦肉,蝦肉好飽滿👍🏻

芝士蒜香雞翼 $55
芝士加蒜香真係無敵,雞翼夠脆夠香口,
面頭放有芝士碎,增加芝士濃度同口感🧀️

提拉米蘇巴斯克 $52
係佢哋自家製的,呈現半熟嘅完美口感🥹
而且好濃郁咖啡味道,就算食到好飽都唔會覺得好膩☕️

Lychee Vodka Soda $55
去到一定要試吓呢個,
充滿荔枝嘅清香,一啲都唔會假甜,
果味比起酒味會更加濃🤤
好易入口好啱女性!