餐廳: AGE Cuisine Express
資訊:

2024-04-04 9 瀏覽
幾年前食過幾鐘意,但黎太古aeon多數會去食大戶屋,今晚想食好少少又諗到呢間西餐。燒美國Prime 級熟成牛扒比想像中厚好多,五成內裡嫩紅多汁。 加左$50轉用dry aged牛扒,真係物超所值,軟腍、牛味超級濃,每一啖都係滿滿肉汁,媲美平時扒房食到嘅靚牛扒,誠意之作。海膽帶子海鮮意粉香噴噴,海鮮汁比一般類似龍蝦湯嘅汁更加香濃,淨係食個意粉已經停唔到口。 鐘意帶子岩岩好半生熟夠鮮甜,忌廉醬同彩椒令成個味道好豐富。水牛城雞翼唔係我想像中紅色辣汁浸雞翼嘅樣,反而係變左燒烤醬,但係一個出色嘅炸雞翼。 雞翼炸得酥脆唔油膩,本身都好入味香口,燒烤醬同酸忌廉夠開胃,雖然唔夠水牛城,但會想黎encore。