餐廳: AGE Cuisine Express
資訊:

2024-03-21 7 瀏覽
就算喺呢邊返工,唔係睇人上網介紹都未必識嚟,睇佢哋social media有做到會服務,如果下次公司開party食呢啲就正🤤是日晚餐有六款主食,包埋餐湯、飲品、甜品,佢哋嘅擺盤好精緻,啲碟又靚,完全超出我對工廈餐廳嘅想像餐湯係雜菜湯,配個小小芝麻餐包,飲品揀咗凍檸茶,茶底清澈唔澀都唔錯,甜品一份有三件小蛋糕,朱古力brownie幾香濃唔錯是日晚餐揀咗全天然嘅燒美國Prime級牛扒 $248,加$50可轉做dry aged,肉質粉嫩好高質,呢個價錢真係算好抵食!另外單點一個燒法國帶子配自家製墨魚汁扁意粉 $158,帶子都係靚嘢大大粒幾鮮甜,墨魚汁麵彈牙好香墨汁味,再有少少芝士粉增加風味