餐廳: AGE Cuisine Express
資訊:

港島工廈美食必食之選 AGE Cuisine Express,真係唔係朋友帶都唔知有間咁高質既餐廳,多國菜餐廳菜品豐富,環境好,位於鰂魚涌工廈內,平民化的西餐廳燒美國Prime 級牛扒(8oz) $248呢個餐好抵食,有餐包、羅宋湯、主菜、甜品及飲品最出乎意料就係佢個牛扒,佢比起大部份嘅牛扒店都好食,唔信你食吓就知 😎千島醬豚肉柚子pizza $178第一次食柚子pizza,好清新好好味,感覺唔會膩,食多兩件都唔怕😃芝士肉醬焗薯條 $78薯條大大份,鋪滿芝士肉醬,大愛大愛❣️德國酥脆鹹豬手好好食🤤,外皮非常香脆,肉質嫩滑帶有鹹香,食唔停口😋New York cheese cake飯後甜品好緊要,食返個芝士蛋糕,今餐非常滿足 😌

燒美國Prime 級牛扒(8oz) $248
呢個餐好抵食,有餐包、羅宋湯、主菜、甜品及飲品

千島醬豚肉柚子pizza $178

芝士肉醬焗薯條 $78
薯條大大份,鋪滿芝士肉醬,大愛大愛❣️

德國酥脆鹹豬手
好好食🤤,外皮非常香脆,肉質嫩滑帶有鹹香,食唔停口😋

New York cheese cake
飯後甜品好緊要,食返個芝士蛋糕,今餐非常滿足 😌
  • 德國酥脆鹹豬手
  • 燒美國Prime 級牛扒