餐廳: 大家樂
資訊:

近排推仲嘅 "平靚正拉上補下" 之選,莫過於大家樂嘅雞扒 / 炸豬扒湯烏冬!點解?因為佢大大碗,熱辣辣,湯底入味唔膩又夠飽,連餐飲都係 $27 咋! (有 COUPON 再減 $2) 手上有 COUPON,佢甫推出不日之間,我已經試晒兩款!首先講炸雞扒烏冬:大大塊的雞扒,醃得勁入味!味道好似台灣夜市果種,令人食完一啖好想快D食第二啖!雞扒濃香剛剛同湯烏冬一凹一凸,味道好夾!配料有椰菜,黑木耳,紅蘿蔔絲,仲有日式太陽魚肉片添!至於炸豬扒湯烏冬:又係大大碗,豬扒則是吉列款,炸漿厚薄適中,肉質彈牙,醃料方面猜雞扒咁重手!佢仲附有沙律醬俾你點黎食!配菜方面同雞扒一樣!WEEKDAY 多野做要 LATE LUNCH?不妨等 2:30 下午茶時段,喺燒味鴨瀨之外的另一飽肚選擇!

炸雞扒烏冬套餐
雞扒好入味