2011-10-22 16 瀏覽
一向都有成家幫親開囍點食晚飯因為貪佢冇味精神之餘阿媽又懶得煲湯所以得閒一家人就落去食飯飲湯(日日唔同嫁!!!)不過今次唔係想介紹佢既堂食係想介紹佢地新出既4人用健康小盤菜唔講咁多去張相比大家睇下先其實本身都冇留意,但某日去食飯服務員同我地打牙教個陣推介呢個盤菜後尾知道原來只要當日晏晝3點或之後打去訂就有得拎所以揀左日全家都係屋企食飯既日子就訂左一盤黎試下當日大約6點半左右去拎,一去到已經比到我拎到返屋企重熱辣辣,阿媽只需要煲煲飯就可以開動了XD個盤菜睇落好細但食落就真係好多而且餸既種類都好多:其中最鐘意就係ok汁蝦!大約有6隻左右.之後又有魚柳呀,鮮茄炒蛋,薯仔炆雞(薯仔好林^_^)勁多冬菇又係勁林!好入味,羅白,涼瓜etc.食到好飽而且1家4個人竟然係食唔哂!份量都幾多同埋d餸同平時係舖頭食既一樣咁好味好有水準價錢方面都幾抵食,$238!如果有時懶得煮飯又或者想試下新野可以order下順帶一提同服務員吹水個陣佢有提過呢個盤菜可以打邊爐式咁食,下次試下先
一向都有成家幫親開囍點食晚飯
不過今次唔係想介紹佢既堂食
係想介紹佢地新出既4人用健康小盤菜

唔講咁多去張相比大家睇下先
後尾知道原來只要當日晏晝3點或之後打去訂就有得拎
所以揀左日全家都係屋企食飯既日子就訂左一盤黎試下
當日大約6點半左右去拎,一去到已經比到我

拎到返屋企重熱辣辣,阿媽只需要煲煲飯就可以開動了XD
個盤菜睇落好細但食落就真係好多
而且餸既種類都好多:
勁多冬菇又係勁林!好入味,羅白,涼瓜etc.
食到好飽而且1家4個人竟然係食唔哂!份量都幾多
同埋d餸同平時係舖頭食既一樣咁好味好有水準

2011-10-20
外賣自取
$60 (其他)