2014-09-20 719 瀏覽
今日遲左起身,唯有起樓下食啦!馬安山呢個食物沙漠唔係浪得虛名! 見有間餐廳親開左,就去拜會下啦!個格局四四正正,主要都係用鐵同木做tone,d台凳都有番d水準,唔係hea貨。meun都整得幾靚,有vantage feel呀!不過野食就有d難揀,飯類主要都係一個扒/肉類+一個汁咁。正正下午茶時間,其他小食就好鬼多花款。呀q叫左個免治蛋飯,呢個真係好suprise,佢黎得快不但只,個蛋要溜唔溜咁,睇到我心都郁哂想試試,係幾好味架真係!好味過平時食開d茶記。 呀q見我無咩心水,幫我揀左個芝士公仔面,呢個就中伏啦!個芝士汁係咸味白汁,仲要係好咸果隻,一d芝士味都無,一句講哂好難食。不過值得一提係,杯野飲好大杯,咁先係cafe架嘛。唔好既係今日咖啡機壞左,very bad luck
今日遲左起身,唯有起樓下食啦!

不過值得一提係,杯野飲好大杯,咁先係cafe架嘛。

唔好既係今日咖啡機壞左,very bad luck