2020-08-22 499 瀏覽
對馬友黎講任何新食店都係一個希望,今日又見到一個新希望熱狗店!!我對熱狗既認識都係因為IKEA,即係一個包夾條腸但見到zeppelin menu就改變左我,每款熱狗既相都好吸引!我要試!!留意番最下面果兩款熱狗係暫停供應架!剛好行過見到無乜人喎,就叫個熱狗當下午茶先!落完order就問我介唔介意留個電話,後面廚師哥哥就解釋釋係整好左就會打比我,大約等十五分鐘左右。呢個安排幾好喎,唔洗係出面哂太陽呆企,可以去對面商場嘆住冷氣等。不過佢地就會忙d,見佢地不停手整,仲要處理外賣,真係辛苦了。行左一陣就接到電話有得拎了,都好似無十五分鐘咁耐。外賣到家時間: 15分鐘呢個係澳式風情熱狗,初初以為係大澳風情,即係咸魚熱狗??原來澳式係指澳洲...,條紐綸堡腸好香,加埋d千島醬又火炙過,有燒烤既味道,好香好好食熱狗入面仲有芝士煙肉菠蘿,呢個配搭點會唔好食呢?叫左另一個係美國洋蔥圈熱狗個包係有烤過,小小脆脆地,望落去就好明顯係洋蔥圈套住條熱狗腸。熱狗腸係脆皮好食!不過醬汁唔太夠,加埋洋蔥圈係炸物,會有d乾。但係又發現到佢洋蔥圈好好食,外脆𥚃面洋蔥又好甜,下次我會叫洋蔥圈小食加多12蚊可以加配兩樣野,有

對馬友黎講任何新食店都係一個希望,今日又見到一個新希望
熱狗店!!
我對熱狗既認識都係因為IKEA,即係一個包夾條腸

留意番最下面果兩款熱狗係暫停供應架!

剛好
行過見到無乜人喎,就叫個熱狗當下午茶先!
,都好似無十五分鐘咁耐。

外賣到家時間: 15分鐘

澳式風情熱狗

呢個係澳式風情熱狗,初初以為係大澳風情,即係咸魚熱狗??
熱狗入面仲有芝士煙肉菠蘿,呢個配搭點會唔好食呢?
美國洋蔥圈熱狗

叫左另一個係美國洋蔥圈熱狗

加多12蚊可以加配兩樣野,有小食同汽水揀。我揀左薯條同牛油粟米
薯條當然好食過老麥,新鮮好多,又有茄汁同千島醬(黑色係我自己加既黑松露醬
)食完肥死都抵。牛油粟米好甜好食,又有牛油香,又大杯。加12蚊就有真係超抵!

無咩事都係係屋企跑番幾個圈先
2020-08-22