🍕出名無咩好食嘅馬鞍山,估唔到都比我地搵到一間好正宗嘅韓國炸雞Pizza餐廳😍而且味道都好正宗呀!入到去見到啲店員姐姐都好熱情,環境都好有韓國feel呀,仲一路播住好hit嘅韓文歌,真係好似飛咗轉韓國咁🤣講返啲野食先!入到嚟梗係要叫炸雞pizza啦!我地只係叫咗幾樣野食,但份量原來都好多,差啲就食唔晒😂哈哈!🍕韓式烤肉pizza🍕原來呢個Pizza 都幾大個,個底係韓式bbq醬,咸咸甜甜,入面有牛肉,青椒,韓國火腿同埋黑橄欖,上面仲有好多芝士,配埋一齊好夾呀!個餅底仲好鬆脆,一定要趁熱食呀!叫pizza 仲會送汽水同埋小食,好抵食!🐤五味炸雞🐤分別有,雙重芝味,經典原味、蜜糖芥末、特色甜辣同埋洋蔥蛋黃醬,一上枱就好surprise,個擺盤好靚,一盒有齊咁多個味,好正呀!而且炸雞炸到脆卜卜,入面仲好juicy,五個味都好好味,我最鍾意雙重芝味,超多芝士粉😍🧀焗芝士年糕🐟呢個芝士年糕真係好正宗韓國風味,個醬好濃味好夠辣,入面仲有魚餅同埋紫菜粉絲脆條,全部都好入味好惹味,大推!😋🧀芝味脆條🥖呢個脆條炸到脆卜卜,咬落去有拉絲效果,配埋汽水真係好爽呀!推薦指數:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

🍕韓式烤肉pizza🍕

🐤五味炸雞🐤

🧀焗芝士年糕🐟

🧀芝味脆條🥖
呢個脆條炸到脆卜卜,咬落去有拉絲效果,配埋汽水真係好爽呀!

推薦指數:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
  • 五味炸雞