平時成日經過呢度,咁啱見到有兒童餐所以入咗去食,原來質素好ok喎!呢度嘅環境坐好舒服,而且有兒童櫈同埋兒童餐具提供,最緊要係有埋兒童餐畀小朋友食,啱晒一家大細去食😍👶🏻兒童餐我哋叫咗卡邦尼貓耳朵意粉配雞翼薯條,仲有蘋果汁同埋啫喱糖,貓耳朵形狀嘅意粉仲令到成個賣相更加得意😍小朋友就最鍾意,一個餐都夠晒飽肚。🐮之後叫咗黑椒汁芝士牛肉漢堡配薯條,呢個漢堡包嘅餡料十足,漢堡扒煎得好 juicy,牛肉嫩滑新鲜。黑椒汁香濃惹味,配埋脆卜卜嘅薯條,食落真係好滿足🥰🍖跟住仲叫咗個二人午餐,湯叫咗干邑龍蝦湯,前菜係日式芝麻羽先,主菜叫咗美國安格斯西冷牛扒同埋西西里辣肉腸薄餅。😍呢塊安格斯西冷牛扒煎得非常出色,肉質嫩滑可口,食落 juicy 嫩滑,煎到 medium rare 嘅熟度啱啱好,令到啲肉仲可以保留少少血水,食落更加鮮嫩美味。仲有個薄餅餅底都做得非常好,薄得之餘又保持到一定嘅鬆脆口感。佢哋嘅辣肉腸做得入味香口,辣度亦都適中,唔會蓋過晒啲其他配料嘅味道,so yummy 😋餐廳推薦指數:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

餐廳推薦指數:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻