餐廳: 海皇漁港
資訊:

2024-05-14 18 瀏覽
預咗母親節質素環境時間等候都會比較較差,所以OK !今日等位唔算耐,不過都滿場整體食物質素和平時咁好,呢個芥末下一個冇咁新鮮濕濕地不是太脆脆 入面嘅蝦都好似冇上次咁香豉椒斑球炒河好大碟好靚仔,呢碟就超水準,雖然平時都好靚叉燒燒鵝米線,叉燒勁肥阿哥勁鍾意,但係俾我就一舊都食唔到🤣米線勁大碗好正,燒鵝有髀位,但係得兩片有肉 唔啱我啲腌尖聲氣食🤣金錢肚今日好大件好好味,新鮮蒜蓉蒸鮮魷都有大概五至六件大大塊,底下有陳村透明粉好食牛肉球正常啦,不過不失,但係應該好多肥肉因為食到又油
豉椒斑球炒河好大碟好靚仔,呢碟就超水準,雖然平時都好靚
金錢肚今日好大件好好味,新鮮
蒜蓉蒸鮮魷都有大概五至六件大大塊,底下有陳村透明粉好食
牛肉球正常啦,不過不失,但係應該好多肥肉因為食到又油