2024-04-13 14 瀏覽
♡‎ ♡‎‎ ♡‎ ♡ 馬鞍山 - 吉野家 ♡‎ ♡‎‎ ♡‎ ♡‎ 『馬鞍山吉會線開通啦 🚞 』平時都比較少嚟馬鞍山今次嚟係比吉野家新分店吸引咗☺️😝我嚟嘅當日仲有幸運大抽獎 🎟️ 馬鞍山係第一間全吉會線分店全間餐廳都會由小火車自動送餐送餐列車貫穿各個座位 坐邊都會送到而家只要用手機點餐,小火車就會自動送上美食到面前,有趣又方便呢次去馬鞍山吉野家分店試咗用手機點餐服務全電子化自助用餐體驗由落餐到結帳全程只需要「一碼在手」簡單scan QR code 下單並完成付款程序美食随即會由「吉會線」小火車送上省卻排隊時間 仲可以喺手機睇到曬有咩食呢間分店引入咗AI Data Analytic 技術分析入座習慣會透過 AI技術識別人口密度較低的座位區域,以洞察座位使用率並加以分析顧客習慣收集數據幫助店舖改善環境除此之外,今次仲發現吉野家新推出購買「吉賞卡」登記成為吉野家族即可在吉野家 App 以激荀優惠價$8.8購買「吉賞卡」,即買即用享受全日激減優惠(包括早、午、下午茶及晚餐)密密食密密慳✌🏼嚟緊吉野家三月中旬會有新品,密切留意👀◆*.◆*.◆*.餐廳資訊◆*.◆*.◆*.📍 吉野家 (馬鞍山)馬

『馬鞍山吉會線開通啦 🚞 』

平時都比較少嚟馬鞍山
今次嚟係比吉野家新分店吸引咗☺️😝
我嚟嘅當日仲有幸運大抽獎 🎟️

馬鞍山係第一間全吉會線分店
全間餐廳都會由小火車自動送餐
送餐列車貫穿各個座位 坐邊都會送到

呢次去馬鞍山吉野家分店試咗用手機點餐服務
全電子化自助用餐體驗
由落餐到結帳全程只需要「一碼在手」
簡單scan QR code 下單並完成付款程序
美食随即會由「吉會線」小火車送上
省卻排隊時間 仲可以喺手機睇到曬有咩食

收集數據幫助店舖改善環境

除此之外,今次仲發現吉野家新推出購買「吉賞卡」
享受全日激減優惠(包括早、午、下午茶及晚餐)
密密食密密慳✌🏼

嚟緊吉野家三月中旬會有新品,密切留意👀

◆*.◆*.◆*.餐廳資訊◆*.◆*.◆*.
📍 吉野家 (馬鞍山)
馬鞍山鞍祿街18號MOSTown新港城中心(4期)2樓2203-04號舖

喜歡我嘅分享:請follow, like and share @elaine.eat

🔎冇頭緒:#elaineeat
🔎發掘同區美食:#ee馬鞍山
🔎發掘同類美食:#ee日式

#hkfoodie #hkfoodblogger #instafood #hkblogger #hkkol #吉野家 #Yoshinoya # Yoshinoyahk #吉野家族#MOSTown #日日嚟開餐#吉賞卡#吉會線