2024-05-03 10 瀏覽
朋友介紹依間馬鞍山小店,平日晚市都幾多人,我6點幾早到,不用book位直入環境乾淨闊落,店員友善又細心,食物款式都幾多,而且價錢都唔貴,平得嚟又有番咁上下質素,會回訪🫶🏻🦀軟殼蟹米紙卷(6件)$85見幾多人叫,個卷物外層係用米紙包住軟殼蟹+配菜// 軟殼蟹酥脆唔會太多油 ,加埋米紙軟軟糯糯,唔錯❤️ 後來見網上其他食客都有推薦米紙卷,似乎都算係必食之選帆立貝火炙壽司(2件)左口魚裙邊火炙壽司(2件)火炙壽司款式都幾多,必食左口魚邊,燒到啲魚油逼晒出嚟,油脂滿溢🤤帆立貝都大大件🤭花之戀壽司(一件)劍魚腩刺身(4片)汁煮凍鮑魚店員介紹話每日限量供應,係用特製醬汁煮成,幾有誠意既小食❤️🦐鹽燒赤蝦(2隻)大大隻,蝦肉唔會霉,咬落去彈牙肉實,燒得好香口🐮安格斯牛柳(2串)汁燒墨魚仔(2串)匠山刺身冷麵 胡麻醬味比較突出,刺身有起碼8片,其他配料有蛋絲、蟹柳等等,唔會單調薄荷青檸特飲手搖烏龍茶百香果味特別又好飲,鍾意佢整得靚又唔會過甜

🦀軟殼蟹米紙卷(6件)$85

帆立貝火炙壽司(2件)
左口魚裙邊火炙壽司(2件)

花之戀壽司(一件)

劍魚腩刺身(4片)

汁煮凍鮑魚

🦐鹽燒赤蝦(2隻)
大大隻,蝦肉唔會霉,咬落去彈牙肉實,燒得好香口

🐮安格斯牛柳(2串)

汁燒墨魚仔(2串)

匠山刺身冷麵

薄荷青檸特飲

手搖烏龍茶百香果味

特別又好飲,鍾意佢整得靚又唔會過甜