2023-05-17 253 瀏覽
我開始的時候都對負評抱住懷疑的態度,但呢度關於呢間酒樓的負評完全係真實的。母親節那天親身感受到!只是3人的晚餐,不過都因為知道當天是母親節,所以早一星期都打了電話去預約,但當時接電話那位知客阻止了我哋預約,並唔係因為已經爆滿,而係同我哋講佢酒樓主要係細枱,所以一定有位,唔駛預約。咁當晚準時7點半到酒樓,奇怪哋真係一個隊嘅人都無,咁企響個門口成5分鐘都無人,洗碗放碟嘅行過又唔會問我哋乜事,不愧為垃圾級別。跟住要主動行入去搵放碟的姐姐,叫佢搵知客,但佢第一句就叫我哋唔駛等,話唔再接單了。響我堅持下最後等到派碟姐姐派晒幾張枱後,終於見到有人招呼我了。跟住我得到的回覆係,晚上9點半之後先會上菜,我反問,咁我預約留位嗰陣又話一定有位,而那位唔知經理定知客就回覆我,佢哋酒樓有位,不過係無人煮,因為要煮晒所有酒席先到普通餐枱。既然係咁,我亦只有離開我希望大家唔好好似我咁遇到呢啲垃圾級別的待遇,請儘量離開呢間酒樓,免得激氣。
母親節那天親身感受到!
既然係咁,我亦只有離開

2023-05-14