雖然相片得一張,但其實已經食咗呢間三次😌食過漢堡🍔薯條、海鮮炒意粉、焗飯等都好好味。小食都唔錯,特別係炸大腸、蒜蓉包~沙律、連小食墊底嘅生菜都好嫩,好新鮮乾淨👍🏻👍🏻👍🏻呢個真係值得一讚!擺盤都唔錯,餐碟好靚亦好乾淨~而份量方面,我覺得啱啱好,但男士可能就要加多個一兩個小食先夠喇~亦聽到好似可以嗌多飯~係餐牌上嘅全名就唔記得喇😝但聽街坊講其他嘅嘢食都好好味,至於餐茶就一般,無咩特別~裝修用色簡潔舒服,光線充足,座位空間亦足夠~店員亦好親切友善~餐牌選擇唔多,但就咩都有d,啱晒選擇困難症嘅我😁而且第三次去食嘅時候佢嘅餐牌內容有d唔同,唔知係因為新開張仲調整中,定真係會定期出新菜式,如果係咁就再加分👍🏻👍🏻總結係:值得一試再試希望可以一直保持水準。p.s 佢地好似逢星期六休息~
雖然相片得一張,但其實已經食咗呢間三次😌

總結係:值得一試再試
希望可以一直保持水準。

p.s 佢地好似逢星期六休息~
蒜香海鮮炒意粉
2021-09-03