2018-03-10 1000 瀏覽
一人仼食118加一包雞、牛、豬。講真幾抵。好多火鍋都係呢個價錢但係只係包牛。可以一人一鍋亦可以鴛鴦鍋。當日去係下午四點唔係繁忙時間,唔使排隊即刻有得入,我哋去嗰陣冇做足功課唔知有咁多湯底可以揀,所以我猶豫左兩秒,再問朋友泡菜湯好唔好?點知侍應好唔耐煩即刻幫我落咗泡菜湯,因為我朋友話佢唔食得辣所以即刻問佢可唔可以轉返豆乳湯,佢就話師傅已經落咗湯,到你落單至我話改前後十幾秒咋喎。好啦之後上座啦,連埋個鍋一齊嚟係牛肉,豬肉同埋雞肉,佢啲肉全部都正正常常啦,雞肉反而最好食。出邊有各款醬料(6-7款,佢地啲醬唔知點解都係好咸同埋冇沙茶醬),乳酪雪糕及配料,士多啤梨同芒果味嘅沙冰,四款汽水仲有三款甜品(朱古力糯米糍好食,其他冇乜味),自助既餸比較簡單同埋少,食到五點左右發現出面自助餐換晒其他菜式,冷藏食物多好多,仲有壽司添。可能因為我地下午嚟食仲未換晚餐Menu,所以建議各位晚餐黎食好過。可能因為呢間野開冇幾耐,啲員工都比較唔熟悉,問佢Wi-Fi密碼先後問兩個員工個密碼都可以係錯哂嘅,最後問經理先搵到一個啱嘅密碼。😑仲有上菜時間偏慢,因為用餐時間得90分鐘,等咗好耐都未有肉食,最後都係出去自助度搵
可以一人一鍋亦可以鴛鴦鍋。

仲有上菜時間偏慢,因為用餐時間得90分鐘,等咗好耐都未有肉食,最後都係出去自助度搵啲平價丸類同烏冬粉絲填飽個肚🙄,到佢終於送到盤牛肉黎個肚已經飽咗一半🤢。最後lastorder諗住叫多盤牛肉,最後都冇上。🙁

用餐時間90分鐘,唔好食淨。店內冷氣好勁,勁到係食住火鍋都可以覺得好凍
自助