2021-01-08 326 瀏覽
入左長洲行個圈,見到哩間特別多人排隊 😳😳😳 緊係要試下味啦 ☺️睇落以為鋪頭細細,應該只係得糯米糍賣。行近啲睇,原來好多選擇 😳😳😳👍🏻 就咁糯米糍都已經有8款選擇,而且味道都好特別👍🏻 相當意外!仲未計佢期間限定先有嘅Oreo 曲奇味糯米糍 👍🏻今次試左最多人買嘅芒果糯米糍、榴連糯米糍同埋芒果巨無霸沙冰 😋😋😋誠意推薦芒果糯米糍,比榴連糯米糍大1/3 之餘,真係可以做到皮薄餡靚!包住嘅芒果相當足料,皮薄之餘又唔會穿窿 /爛左 👍🏻👍🏻 而且好好味!另外,榴連糯米糍雖然比較之下,細份啲,外皮厚啲,但係都相當足料,都好好味 😋👍🏻今次冇影芒果巨無霸沙冰!但係都想推薦俾大家!因為哩杯巨無霸沙冰又係好足料!大大杯,好夠味!自己一個飲唔晒 😂😂😂 除左芒果沙冰之外,仲有其他選擇!!!買完或食完之後,人龍有增無減🙈真係要俾少少耐性同預返時間喇!仲有嘅係,其實佢真係比我想像中多好多選擇 😂 好多都想試!焦糖芝士雪糕撻、西米露同埋QQ杯!☺️下次再黎嘅話,希望可以試埋其他味嘅糯米糍同焦糖芝士雪糕撻,好特別❤️!

睇落以為鋪頭細細,應該只係得糯米糍賣。

榴連糯米糍
2021-01-02