2023-03-27 223 瀏覽
難得嚟長沙灣呢頭,即刻搵特色𝐶𝑎𝑓𝑒,鋪頭木系裝潢,感覺𝐶𝑜𝑧𝑦,呢到主打貝果,都算係幾多選擇,食返個輕便嘅早餐先 - ✦ 𝐻𝑎𝑚 & 𝐶ℎ𝑒𝑒𝑠𝑒 $𝟻𝟺 呢個組合實冇伏,預咗味道不過不失𝟷塊芝士+𝟸塊火腿同沙律菜𝐵𝑎𝑔𝑒𝑙表面加咗芝麻,都幾香同埋𝐵𝑎𝑔𝑒𝑙都算厚身,女仔食一份係啱啱好 推介指數:❤️❤️❤️🤍🤍 - ✦ 𝐶ℎ𝑖𝑐𝑘𝑒𝑛 & 𝑊𝑎𝑠𝑎𝑏𝑖 𝑀𝑎𝑦𝑜𝑛𝑛𝑎𝑖𝑠𝑒 $𝟻𝟺呢款最多人嗌,當然要試淡茂茂嘅火雞配蜜糖芥末醬好夾蜜糖芥末醬開胃又唔攻鼻係啲沙律菜略嫌有啲多 推介指數:❤️❤️❤️❤️🤍 - ✦ 𝐻𝑜𝑗𝑖𝑐ℎ𝑎 𝑆𝑐𝑜𝑛𝑒 $𝟺𝟸見到鬆餅又好想試吓鬆餅偏乾,易碎,𝑠𝑖𝑧𝑒略嫌細咗少少好香焙茶味,配埋𝑐𝑙𝑜𝑡𝑡𝑒𝑑 𝑐𝑟𝑒𝑎𝑚 + 𝑒𝑎𝑟𝑙 𝑔𝑟𝑒𝑦 𝑗𝑎𝑚個人鍾意只搽𝑐𝑙𝑜𝑡𝑡𝑒𝑑 𝑐𝑟𝑒𝑎𝑚 推介指數:❤️❤️❤️❤️🤍 - ✦ 𝐷𝑖𝑟𝑡𝑦 $𝟺𝟸唔識飲咖啡嘅我見到𝐷𝑖𝑟𝑡𝑦就必點 推介指數:❤️❤️❤️❤️🤍 - ✦ 𝐿𝑎𝑡𝑡𝑒 $𝟺𝟶不過不失 推介指數:❤️❤️❤️❤️🤍 - ✦ 𝐸𝑠𝑝𝑟𝑒𝑠𝑠𝑜 𝑇𝑜𝑛𝑖𝑐 $𝟻𝟶妹妹嗌的,唔啱我口味鍾意𝐸𝑠𝑝𝑟𝑒𝑠𝑠𝑜可以試,提神一流 推介指數:❤️🤍🤍🤍🤍
難得嚟長沙灣呢頭,即刻搵特色𝐶𝑎𝑓𝑒,
鋪頭木系裝潢,感覺𝐶𝑜𝑧𝑦,
呢到主打貝果,都算係幾多選擇,
食返個輕便嘅早餐先

✦ 𝐻𝑎𝑚 & 𝐶ℎ𝑒𝑒𝑠𝑒 $𝟻𝟺
呢個組合實冇伏,預咗味道不過不失
𝟷塊芝士+𝟸塊火腿同沙律菜
𝐵𝑎𝑔𝑒𝑙表面加咗芝麻,都幾香
同埋𝐵𝑎𝑔𝑒𝑙都算厚身,女仔食一份係啱啱好

推介指數:❤️❤️❤️🤍🤍

呢款最多人嗌,當然要試
淡茂茂嘅火雞配蜜糖芥末醬好夾
蜜糖芥末醬開胃又唔攻鼻
係啲沙律菜略嫌有啲多

✦ 𝐻𝑜𝑗𝑖𝑐ℎ𝑎 𝑆𝑐𝑜𝑛𝑒 $𝟺𝟸
見到鬆餅又好想試吓
鬆餅偏乾,易碎,𝑠𝑖𝑧𝑒略嫌細咗少少
個人鍾意只搽𝑐𝑙𝑜𝑡𝑡𝑒𝑑 𝑐𝑟𝑒𝑎𝑚

✦ 𝐷𝑖𝑟𝑡𝑦 $𝟺𝟸
唔識飲咖啡嘅我見到𝐷𝑖𝑟𝑡𝑦就必點

✦ 𝐿𝑎𝑡𝑡𝑒 $𝟺𝟶
不過不失

✦ 𝐸𝑠𝑝𝑟𝑒𝑠𝑠𝑜 𝑇𝑜𝑛𝑖𝑐 $𝟻𝟶
妹妹嗌的,唔啱我口味
鍾意𝐸𝑠𝑝𝑟𝑒𝑠𝑠𝑜可以試,提神一流

推介指數:❤️🤍🤍🤍🤍

店員帶咗位之後