最近真係開左好多新咖啡店新到googlemap都未搵到😂當中我很喜歡長沙灣Contrast的黑白風格設計 別具特色🖤🤍食物和咖啡都不錯呀🤤👉蟹籽墨魚汁扁意粉🦑墨魚汁意粉睇落平平無奇 但配合蟹籽和上面的ricotta cheese💕加埋爽甜的洋蔥 味道出奇地夾😋幾好味 性價比高👍👉黑松露蟹肉炒蛋竹炭多士🍞黑松露炒蛋很嫩滑 竹炭多士如果可以再脆少少就更好👌👉Mocha / Cappuccino☕️咖啡很香滑🤤個人比較喜歡Mocha👍奶泡順滑Cappuccino奶泡有點粗糙☕️但奶味較重我仲想試埋Houseblend Affogato Pudding🍮 可惜當日賣晒了☹️希望下次有機會試到!Photo taken by @photography.sytravel📸Crab Roe Squid Ink Pasta $78 | Scrambled Eggs & Crab on Charcoal Toast $64 | Cappuccino $38 | Mocha $42
最近真係開左好多新咖啡店

咖啡很香滑🤤
個人比較喜歡Mocha👍奶泡順滑
Cappuccino奶泡有點粗糙☕️但奶味較重
Cappuccino

可惜當日賣晒了☹️希望下次有機會試到!

蟹籽墨魚汁扁意粉
黑松露蟹肉炒蛋竹炭多士