2024-03-26 28 瀏覽
貴為長沙灣嘅居民,其實想嚟呢間好耐㗎喇🤭終於搵到機會過嚟朝聖打卡📸 門口有半室外座位,可以帶埋寵物嚟🐶 一入餐廳就有兩個波希米亞風打卡位🍂 呃,而家餐廳做緊梳乎厘班戟半價優惠,甜品控唔好錯過啦😉 三重特濃芝士火鍋,好的色,看似份量好細,但係其實兩至三個人一齊share食都得~ 配料有香煎牛舌、西蘭花、車厘茄、薯仔及多士~ 香濃蟹膏手捲意粉配意大利流心芝士,製作需時意粉應該係佢哋廚房即叫即卷即煮,食落口感不錯,流心芝士加入咗明太子嘅味道,微微的辣,另外蟹蓋入面充滿住蟹肉蟹膏~甜品一定要叫佢哋嘅梳乎厘班戟啦,有幾款口味,我哋就叫咗開心果奶蓋梳乎厘班戟🥞 幾fluffy,開心果奶蓋個平衡做得唔錯,唔會太滯~小朋友揀咗個士多啤梨牛油果沙冰,用上新鮮士多啤梨同埋牛油果blend,再加入士多啤梨果醬做裝飾~ Healthy drink😉

2024-03-17