2024-02-27 31 瀏覽
行過見到Boholic門面已覺十分吸睛,內裡的設計以波希米亞風為主,加上暖色調感覺好溫馨,仲設有打卡位俾食客影靚相打卡,非常有心思!蒜香牛油蟶子拼蒜香包 $108 - 依個配搭係其他餐廳真係好少見,唔單止擺盤靚,蟶子食落乾淨新鮮,蒜香味十足!上面竟然就有黑魚子醬😆再夾埋香脆既蒜香🧄包真係愈食愈開胃!脆炸土匪雞翼 $68 - 雞翼上枱時熱辣辣,表面炸得香脆,肉質嫰滑,酸酸甜甜咁好滋味!珍寶軟殼蟹溫泉蟹芝士忌廉意粉 $168 - 芝士忌廉醬汁完全掛在意粉上,每一啖都好濃郁惹味,加埋溫泉♨️蛋真係好味到停唔到口!而軟殼蟹大大隻,好香脆可口,隱約仲食到陣陣鮮味,出色!日式西京燒銀鱈魚配香燒羽衣甘藍炒野菌 $108 - 實不相瞞,其實我好鐘意食西京燒銀鱈魚,boholic做到外皮焦脆、肉質細緻、油脂豐厚、甘甜多汁,每一口都是幸福💓羽衣甘藍菜份量十足,炒過後,更增添風味,加埋野菌真係健康又可口!丸久小山圓抹茶鮮奶(iced) $55 - 年紀愈大真係會愈怕甜,丸久小山圓既抹茶相信大家都唔陌生,牛奶鮮味同茶澀味非常平衡,其香氣餘韻十足士多啤梨牛油果沙冰 $58 - 士多啤梨🍓加牛油果🥑好match,

士多啤梨牛油果沙冰 $58 - 士多啤梨🍓加牛油果🥑好match,打成沙冰好清爽,飲落清甜可口😋

食左咁多野好飽,埋單發現原來依家逢一至四有78折,勁抵食,性價比好高!店員同我地講,梳乎厘做緊半價真係好吸引,但太飽唯有下次🥹餐廳keep住多人流,人流係信心既保證,說明有返咁上下質素!而且店員都好親切有禮,
適時留意客人既需求,今餐食得好開心,依間餐廳值得推薦俾大家!😆