2015-03-03 754 瀏覽
最主要原因都係佢個鴨湯湯底, 可以飲完湯再打邊爐, 都幾新奇~黎到又真係幾大鍋, 個湯底好重鴨味, 好香, 不過咸左少少, 但都可以接受! 飲左佢地幫我地加返d豬骨湯落去, 就開始啦喂!肥牛好肥好有雪花好大碟, 入只鬆軟, 脂肪味濃, 但牛味就少d, 可能始終係雪藏掛~~ 不過我都覺得好好食啦, 醉雞丸 : 聽講係招牌料之一, 諗住冇死, 試過後發現味道一般, 冇咩酒味, 雞味都有少少, 普通! 餃 :唔錯, 細細粒, 入面有蔥有九菜有豬肉, 幾香口, 牛舌 : 切得好薄, 碌2碌就食, 好鮮好正呀~魚扣 : 聽人講係烏頭既胃.........我都唔知係咩黎, 只知道每條魚得一個, 灼熟左口感好似雞腎咁, 同埋唔係度度有~~ 都係推介之一裝修雖然一般, 但員工都好好招呼, 服務態度好好.
裝修雖然一般, 但員工都好好招呼, 服務態度好好.