2024-04-21 30 瀏覽
終於有機嚟到呢間復古日式餐廳,裝修真係好靚,好啱打卡😽我哋兩個人叫左個黑牛壽喜燒燉飯套餐,包左黑牛、蔬菜、串燒拼盤、兩個小食、同埋以優惠價加配兩杯飲品,好豐盛🤩✨黑牛壽喜燒燉飯 - 有六塊牛牛,用左牛油、糖、壽喜燒汁烤塊牛,好入味,沾埋蛋汁食好香滑😋之後就到疏菜拼盤,吸引左個汁同d牛香,令疏菜更鮮甜🥗最後仲會整埋個燉飯,索晒d精華好濃郁🤤✨串燒拼盤 - 有蝦、雞翼、冬菇、秋葵、豬腩肉同燒菠蘿,夠晒多款🥰✨明太子玉子燒 - 面頭堆滿蟹籽,口感一流~✨炸雞皮餃子 - 雞皮炸得香脆,食落冇咩油膩感,仲好香口👍✨宇治金時芭菲 - 勁大杯,層次感滿滿,有馬卡龍、牛奶妹朱古力、抹茶雪糕、白玉、牛奶雪糕、蕨餅、Cream、粟米片、抹茶蛋糕,2-3人食好夠😻✨暴打雙檸 - 酸酸甜甜,好fresh好解膩🍋✨粒粒蜜桃 - 味道清甜,仲食到粒粒果肉🍑

✨明太子玉子燒 - 面頭堆滿蟹籽,口感一流~

炸雞皮餃子 - 雞皮炸得香脆,食落冇咩油膩感,仲好香口👍

✨暴打雙檸 - 酸酸甜甜,好fresh好解膩🍋

✨粒粒蜜桃 - 味道清甜,仲食到粒粒果肉🍑