今次朋友絕對無介紹錯, 呢間隱世小店實在帶比我無限驚喜,聽講呢度既手打牛肉好正, 仲有必食鰻魚飯!店舖地方細細, 但都吸引唔少人等位, 我地都要等一陣先有位, 裝飾佈置簡單舒適, 氣氛不錯。首先, 我已急不及待點了鰻魚石頭鍋飯, 鰻魚好大條, 成條長度仲大過石鍋, 仲超級肥美添, 食落唔會有好多細骨, 鰻魚份量驚人, 呢個價錢出面絕對食唔到, 所以絕對係超值之選, 另外, 飯焦香脆, 口感一流, 若果你不喜愛飯焦 就要早些攪拌飯粒。跟餐可選特飲只需半價, 呢杯雜莓奶昔, 香滑而且很fresh 既感覺, 可滿足到我視覺及味覺既享受另一道是芝士手打牛肉漢堡, 小店採用新鮮牛肉, 食得出牛肉鮮味, 手打既牛肉不用太乾身, 熟度為7成熟, 食每一啖都感受到豐富既肉汁, 加上香濃芝士, 配搭非常好最後 點了一個泡菜蛋卷, 蛋卷非常精緻, 泡菜味不會太強,蛋香十足

, 仲超級肥美添

另一道是芝士手打牛肉漢堡