依家啲Cafe愈開愈多,但係啲野食就十間有九間都一樣🥹 今次出開銅鑼灣,randomly search到呢間新開嘅cafe,隱世到連入口我都搵唔到,要打去問🤣🤣-😋 魚糕串辛辣麵卡邦尼意粉 ($138)👉🏻 呢個大推!必試!開頭都驚伏,但係店員介紹呢個係佢哋signature,好似又無理由唔試🤭 一試愛上,個醬應該係落咗辛辣麵嘅粉 (我估?😂) 唔會好辣,但好香好惹味🥰 卡邦尼令成件事更creamy,食到停唔到口🥳🩷-😋 安格斯牛肉芝士漢堡 ($138)👉🏻 個牛肉超級厚+Juicy,個漢堡包有烘過,好香脆👍🏻 份量足夠,同埋切個陣都易切,兩個人share好岩🫶🏻-😋 醬油脆炸餃子 ($58)👉🏻 呢個小食幾驚喜!話說我哋影相打卡都搞咗好耐,再食埋兩個主菜先食佢,點知都keep到外皮脆口,入面係滿滿嘅肉肉,好滿足😍-😋 粟米濃湯+精選蛋糕(Tiramisu)+自選飲品(藍莓提子梳打) (+$68轉套餐)👉🏻 想特別highlight個Tiramisu,係我鐘意嘅味道😋 creamy同奶香味為主,為晚餐畫上完美嘅句號😙-🙋🏻‍♀️ 其他說說👉🏻 餐廳位置唔算太多,但坐得好舒服,適合幾個朋友
魚糕串辛辣麵卡邦尼意粉

😋 魚糕串辛辣麵卡邦尼意粉 ($138)

安格斯牛肉芝士漢堡

😋 安格斯牛肉芝士漢堡 ($138)
醬油脆炸餃子

😋 醬油脆炸餃子 ($58)

🙋🏻‍♀️ 其他說說
👉🏻 餐廳位置唔算太多,但坐得好舒服,適合幾個朋友/同男朋友靜靜地傾下計☺️
魚糕串辛辣麵卡邦尼意粉
醬油脆炸餃子