2024-02-09 57 瀏覽
一直都好想去試係銅鑼灣5,200平方呎既「變形金剛」主題餐廳 依家Noah終於大個仔 所以我地終於可以去朝聖啦😍 餐廳裝修超正 一入去就有一個巨型變形金剛😎 餐單主要為「變形金剛」造型快餐為主 包裝仲以飛船設計🤩 食物質素仲要勁好😋 🍗勁脆無敵雞套餐呢個套餐口味同口感完美結合🤤 酥脆既雞肉同雞翼調到恰到好處😳 龍捲風薯條令成個套餐添加視覺享受 沙律仲好新鮮脆爽😋🍔安格斯芝士漢堡 安格斯牛肉餅肉嫩多汁 味道鮮美 香濃嘅芝士為漢堡令口感更加豐富😋🍕黑松露蘑菇披薩呢個pizza口味豐富 雞肉鮮嫩多汁 披薩餅皮酥脆可口🤤 芝士同黑松露完美平衡 配埋蘑菇同大量新鮮蔬菜 多層次享受💕🍦海鹽&朱古力雪糕我地叫左一杯朱古力味 另一杯係海鹽+朱古力兩溝雪糕🥰 朱古力雪糕濃郁滑順 巧克力+海鹽雪糕係一種獨特口味 既甜又鹹😋 但又出奇地配😆

🍗勁脆無敵雞套餐

🍔安格斯芝士漢堡